Mitybos specialistas įvardijo universalų maisto produktą, kuris valo toksinus

Cepelinai - Sputnik Lietuva, 1920, 28.11.2021
Mitybos specialistas Terechovas patarė valgyti krapus — juose yra daug vitaminų, beta karoteno, folio rūgšties ir kitų naudingų medžiagų
VILNIUS, lapkričio 28 – Sputnik. Įvairiapuses naudingas krapų savybes interviu RIA Novosti atskleidė treneris dietologas Pavelas Terechovas.
"Krapus kulinarijoje žino visi. Juose yra daug vitaminų, beta karoteno, folio rūgšties ir kitų naudingų medžiagų. Be šio produkto neapsieina nė vienas patiekalas: sriubos, bulvės, salotos, marinatai – sąrašas begalinis", — sako Terechovas.
Капуста, архивное фото - Sputnik Lietuva, 1920, 23.11.2021
Gydytoja papasakojo, kam negalima valgyti kopūstų
"Krapai gali ne tik padėti užpildyti vitaminų ir mikroelementų trūkumą. Ši žolė palankiai veikia širdies ir kraujagyslių sistemą, plečia kraujagysles ir stiprina kraujagyslių sienelę, skatina tulžies išsiskyrimą, atpalaiduoja žarnyną", — apibendrina ekspertas.
Naujienų srautas
0
Pirma naujausiPirma seniausi
loader
LIVE
Заголовок открываемого материала