08:52 2018 Lapkričio 15
Tiesioginis eteris
  • USD1.1296
  • RUB76.3414
    Kalėdinė žąsis
    © Sputnik /

    Sputnik Lietuva pasakoja, kaip lietuviškai paruošti Kalėdinę žąsį.

    Šviežios žąsies pirkimas – vienintelis dalykas, kuriuo reikia susirūpinti. Žinoma, geriausiai tiks naminis paukštis.

    Perkant reikia kruopščiai apžiūrėti žąsį. Jeigu spaudžiant į ją mėsa atgauna ankstesnę formą, reiškia, kad ji nebuvo sušaldyta. Tokia žąsis – būtent tai, ko reikia!

    Po žasies kepimo kepamojoje skardoje susirinks virš litro taukų – jų galima nusemti ir panaudoti bulvėms ir kitoms daržovėms kepti.

    Temos:
    Linksmų Kalėdų! (102)

    Dar šia tema

    Nuspalvink savo Kalėdas — padovanok meduolį vaikui
    Tegai:
    maistas ir gėrimai, lietuvių virtuvė, žąsis, lietuvių tradicijos, Kalėdos, Lietuva
    Community standardsDiscussion

    Dar infografikos

    Svarbiausios temos